werkplaats

Wat ons uniek maakt in de regio is dat wij niet alleen gespecialiseerd zijn in personenauto’s, maar ook in grotere voertuigen zoals campers en bestel-/bedrijfswagens. Onze ruime werkplaats biedt voldoende ruimte om deze voertuigen te onderhouden en/of te repareren. Bij ons is iedereen welkom, ongeacht het merk van uw voertuig.

Bij Cars Completed begrijpen we dat de wereld van auto’s snel verandert en daarom zijn wij tevens gecertificeerd om te werken aan elektrische en hybride auto’s. Ons team heeft jarenlange ervaring en is vanzelfsprekend op de hoogte van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen.

Onze ervaren monteurs hebben meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche. Met kennis, kunde en een flinke dosis passie voor het vak gaan zij elke dag aan de slag in onze werkplaats. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw voertuig.

Wij bieden niet alleen professioneel onderhoud en reparatie aan, maar ook een extra service: na een grote reparatie kunnen we uw auto wassen in onze eigen wasplaats. Zo rijdt u weer weg met een schone auto die er fris uitziet! En wanneer een reparatie iets langer duurt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij hebben vervoer beschikbaar in de vorm van een leenauto of leenfiets.

Maak vrijblijvend een afspraak bij onze autogarage of kom gerust eens langs en ervaar zelf de persoonlijke en professionele aanpak van Cars Completed.

DSC05161.jpg

APK

Zo gaat u veilig de weg op

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een belangrijke en verplichte keuring voor uw auto. Bij Cars Completed kunt u terecht voor de APK van zowel personenwagens, campers als bedrijfsbussen.

Tijdens de APK worden de belangrijkste onderdelen van uw voertuig gecontroleerd, zoals de remmen, verlichting, banden en ophanging. Op deze manier kunnen mogelijke gebreken tijdig worden ontdekt en gerepareerd, zodat u veilig de weg op kunt. Het is belangrijk om uw APK op tijd in te plannen. Wanneer uw auto niet op tijd gekeurd is, loopt u het risico op een boete.

onderhoud

altijd voorbereid op pad

Bij Cars Completed zijn wij uw betrouwbare partner als het gaat om onderhoud en reparatie van uw auto. Of het nu gaat om een jaarlijkse onderhoudsbeurt of een reparatie, wij staan altijd voor u klaar.

Preventief onderhoud is belangrijk om te voorkomen dat uw auto onverwachts gerepareerd moet worden. We kijken dan ook nauwkeurig naar wat uw auto nodig heeft. Zo kunnen we problemen op tijd opsporen en voorkomen. Of het nu gaat om een kleine- of grote onderhoudsbeurt, bij ons kunt u altijd terecht. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing voor uw auto.

Werkplaats Cars Completed
DSC05811.jpg

reparaties

afhandeling tot in de puntjes

Wanneer er toch iets stuk gaat aan uw auto, helpen wij u graag snel en efficiënt. Of het nu gaat om een kapotte airco of een grote schadereparatie, wij maken het voor u in orde. Bij Cars Completed kunt u ook terecht voor velgreparaties, ramen tinten, lederen delen laten repareren en diverse poets- en polijstbehandelingen. Zo ziet uw auto er weer als nieuw uit!

Kortom, voor alle services aan uw voertuig bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak bij Cars Completed of kom bij ons langs, zodat u weer veilig en comfortabel de weg op kunt gaan.

hebt u een vraag, maar nu geen tijd om te bellen?

terugbelverzoek