bovag garantie

We zijn trotse partner van BOVAG. Dat betekent voor u als klant een extra garantie dat wij onze zaken op orde hebben en u daarmee zorgeloos en verantwoord kunt genieten van uw mobiliteit.

Met BOVAG Garantie bent u verzekerd van garantie op de aankoop en vaak ook op de reparatie en het onderhoud van een voertuig. Onder de BOVAG Garantie op aankoop vallen gebreken die binnen de garantieperiode zijn ontstaan of gebreken die niet waarneembaar waren bij de aankoop.

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. Lees hier alle garantievoorwaarden

voorwaarden

We zijn trotse partner van BOVAG. Dat betekent voor u als klant een extra garantie dat wij onze zaken op orde hebben en u daarmee zorgeloos en verantwoord kunt genieten van uw mobiliteit. BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren.

Onze service is tot in de puntjes geoptimaliseerd. Of het nu gaat om onderhoud, reparaties, schadereparaties of de aanschaf van een nieuwe auto, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt. Bij Cars Completed kunt u rekenen op de beste service en persoonlijke aandacht. We zijn wij trots op het feit dat wij onszelf BOVAG-partner mogen noemen. Met dit kenmerk staan wij voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van BOVAG: https://www.bovag.nl/garantie